Chelsea 3 - 5 Arsenal

Posted by Hakimi Zakaria on Oct 29, 2011


Berbeza dengan team Menyu yang menang nasib je dengan Everton tadi, Arsenal berjaya memalukan Chelsea dengan lima jaringan, tiga dijaringkan oleh Van Persie. Dua lagi dijaringkan oleh Walcott dan Santos.

Gol-gol Chelsea pula dijaringkan oleh Lampard, Terry dan Mata.

Game yang bagi gua menarik sebab kedua-dua pasukan saling berbalas gol dan akhirnya Meriam Arsenal berjaya menjinakkan Singa Aslan.

Dan kemenangan ini ternyata melegakan penyokong tegar Menyu apabila mendapati jurang mata Menyu dan Chelsea dijarakkan. Lu orang tak reti-reti berterima kasih kat Arsenal lagi ke ha? Heheh!



"Sebenarnya gua nak score banyak lagi tapi 3 pun cukup la.." - Persie


Chelsea dah buleh berkira-kira pakai logo ni dah kot..

{ 0 Comment(s) }

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...