Negeri Sembilan Juara Piala Malaysia 2011

Posted by Hakimi Zakaria on Oct 29, 2011

Piala Malaysia 2011 melabuhkan tirainya dengan kemenangan berpihak kepada skuad Jang yang pada awalnya ketinggalan 1 gol sebelum menang dengan keputusan 1-2. Apo makan eh Jang?

  • Ashaari score 1st goal.
  • 2nd goal, Sharbinee dengan tenang membiarkan bola masuk ke dalam gol hasil sepakan Kunanlan.
  • Abang Hai-O melipat cantik untuk gol kemenangan Skuad Jang. Gila otai lu brader!
  • Sharbinee, apa alasan lu untuk gol penyamaan? Takkan lu nak cakap lu konpius mana 1 bola mana 1 kepala Hai-O kot? Bukannya Hai-O depan lu pun nak konpius-konpius!
  • Padang dah repair ke camtu? Padang tadika Kemas belakang rumah gua lagi cantik. Serius!
  • FAM macam biasa, mentekedarah duit rakyat. Tipu apa padang dah repair cantik? Fak!
  • Man of the match - Hai-O ( dengan teknologi nano )
  • Bangang of the match - Sharbinee ( pasni takyah jadi keeper, jadi budak Milo.. )

-Hai-O, dengan teknologi nano-

Apa-apapun, tahniah kepada skuad Jang selepas berjaya dinobatkan selaku Juara Piala Malaysia edisi ke-45. Kepada team yang kalah, adatla kalah menang ye tak. Nanti leh cuba lagi. Asyik nak menang je, kalah la pulak sekali sekala.

Sementara itu pada saingan BPL:
  • Man City 3-1 Wolves
  • WBA 0-2 Liverpool

Manakala di saingan Liga Primera Sepanyol , Messi sedang mengamuk dengan menjaringkan hattrick pada 30 minit pertama. Kedudukan: Barca 3-0 Mallorca

{ 0 Comment(s) }

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...